Mobiliteit 01 februari 2018

Waterstof proberen? Reserveer nu een mobiel tankstation

Voertuigen op waterstof testen, maar waar haal je zo gauw waterstof vandaan? De oplossing: er is nu een mobiel tankstation beschikbaar. Wel even voor 16 februari reserveren.

Het mobiele waterstof waterstofvulpunt is een initiatief van WaterstofNet. Op deze manier zijn demonstraties van mobiliteitstoepassingen op waterstof wat makkelijker uit te voeren, zo is de gedachte. De provincie Noord-Brabant en het Interreg V project ‘Waterstofregio 2.0’ hebben financieel bijgedragen.

Eerst kijken, dan kopen

‘Er is een toenemende belangstelling voor logistieke toepassingen en transport op waterstof (bvb heftrucks, auto’s, vuilniswagens, …). Bedrijven tonen steeds meer interesse in het inzetten van deze waterstoftoepassingen, maar willen ze graag eerst kunnen testen’, stellen de initiatiefnemers.

Snuffelstage

Voor wie belangstelling heeft , haast is geboden. De snuffelstage met het mobiele waterstofvulpunt (350 bar) is alleen op afspraak te reserveren. Mail daarvoor een voorstel vóór 16 februari 2018 naar wouter.vanderlaak@waterstofnet.eu.

De aanvraagmodaliteiten en de selectieprocedure staan beschreven in dit document.

Delen: