Mobiliteit 30 juli 2022

Toertocht voor waterstofauto’s in Zuid-Holland

Ben je in het bezit van een auto die op waterstof rijdt. Dan kun je meedoen aan de eerste toertocht voor waterstofauto’s in Nederland.

Het gaat om De Waterstofdealer FCEV Tour door Zuid-Holland. Deelname is, zoals duidelijk zal zijn, alleen mogelijk voor equipes die met een waterstofauto rijden. Het gaat hier om een nieuw initiatief van de Van der Linden Groep, die in de afgelopen jaren ook betrokken was bij de organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge.

De Waterstofdealer

Inmiddels heeft de Van der Linden Groep alle waterstofactiviteiten ondergebracht binnen een specifieke divisie: De Waterstofdealer met ook een eigen website www.dewaterstofdealer.nl. Dit is gedaan om geïnteresseerden in waterstof op een plek informatie te bieden over rijden op waterstof en de mogelijkheden.

FCEV Tour

Deelnemers aan de FCEV Tour kunnen kiezen uit verschillende routes door Zuid-Holland. Die dienen in een tijdsbestek van drie uur te worden voltooid. Het evenement vindt plaats op 28 augustus 2022. De start is om 12.00 uur en de finish om 15.00 uur, beide aan de Edelgasstraat 5D in Zoetermeer.

Voor opgave en nadere informatie: klik hier!

Delen: