Internationale ontwikkelingen 03 mei 2022

Rotterdam decor van ‘Waterstoftop’

Waterstof en alle mogelijke toepassingen staan centraal tijdens de World Hydrogen Summit in Ahoy Rotterdam. Een respectabel aantal deelnemers heeft zich aangemeld voor het driedaagse event van 9-11 mei.

De World Hydrogen Summit is de ontmoetingsplek voor pioniers in waterstof. De organisatie is in handen van de Sustainable Energy Council in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland, de gemeente Rotterdam en de Haven van Rotterdam. In Ahoy wordt een podium geboden aan bedrijven, wetenschappers en beleidsmakers die waterstof en de waterstofeconomie willen aanjagen.

Meer dan 180 exposanten

Inmiddels vermeldt de lijst exposanten al meer dan 180 pionierende bedrijven. De ‘Waterstoftop’ is voor hen de plek om in contact te komen met potentiële klanten en business partners. Verder zijn er toepassingen te zien met waterstof zoals een waterstofgenerator van CMB.TECH.

3.500 deelnemers

Tijdens het driedaags congres zijn er diverse sprekers van bedrijven, de provinciale en rijksoverheid en van de Europese Commissie. Verder worden prijzen uitgereikt in zes categoriëen, waaronder de Green Hydrogen Project Award, Port of the Future Award en Hydrogen Transport Award.

Meer dan 3.500 deelnemers hebben zich al laten registreren voor de World Hydrogen Summit. Meer weten en/of aanmelden? Klik hier.

Delen: