Waterstof als systeemdrager 29 januari 2020

Event: Fueling the Future with Renewable Gases

Ontwikkelingsbedrijf NHN organiseert in samenwerking met de New Energy Coalition op 12 en 13 september het Fueling the Future with Renewable Gases B2B netwerkevent.

Het netwerkevent in Alkmaar biedt gelegenheid om nieuwe internationale samenwerkingen op te zetten op het gebied van waterstof, brandstofcellen, elektrolyse, slimme netten, energieopslag en innovatieve oplossingen voor mobiliteit.

Organiserende partners Energy Valley, Ontwikkelingsbedrijf NHN, de Northern Connections-projectpartners en het Enterprise Europe Network brengen met het event bedrijven, onderzoek en overheid samen.

Living labs

De focus van het machtmaking-evenement ligt op het Living Labs-concept. Een Living Lab is een onderzoeksconcept in een realistische context, vaak in een begrensd gebied als een stad of een wijk.

Tijdens het evenement presenteren zich twee Living Labs:

Living Lab Hoogeveen: wil een blauwdruk en bijbehorende technologie├źn leveren voor de warmtevoorziening van 80 huizen in Nijstad op 100% waterstof.

Living Lab Alkmaar: heeft als doel innovaties in de biomassavergassing en waterstofdragers-keten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Ook willen ze een plan voor vloeibaar waterstof in de transportsector ontwikkelen.

Meer informatie en aanmelden via deze link.

Delen: