event 16 februari 2018

Europese subsidie voor waterstof, hoe kom ik er aan?

Plannen voor projecten met waterstof? Lees dan snel verder, want er zijn tal van Europese fondsen. Ze kwamen aan bod 'Smart and Green Mobility in Amsterdam.

Het event was op 8 februari in het WTC in Amsterdam. 200 belangstellenden waren hierbij aanwezig. De organisatie was in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dagvoorzitter, Frank Everaarts van RVO.nl benadrukte dat verschillende Europese programma’s slimme en duurzame mobiliteit financieren. Grootste uitdaging: Hoe komen de Europese fondsen terecht bij Nederlandse ondernemers, instellingen en overheden? En welke subsidiefonds past bij welke dienst of product?

Klik hier voor het verslag van dit evenement.

Belang Europese subsidieprogramma’s

Het Europese netwerk is zeer belangrijk voor onze economie, zoals voor de Haven van Rotterdam. Daarom is het voor Nederland van belang om te investeren in infrastructuur. Maar het is net zo belangrijk om te investeren in intelligente en duurzame innovaties. Dit vraagt om een pioniersgeest en durf. Programma’s als CEF Transport en Horizon 2020 richten zich op dit soort innovaties.

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Veel plezier! Lees meer over onze cookies.