event 8 februari 2018

Praktijkdag waterstof, ben jij erbij?

Het klimaatakkoord van Parijs is vastgelegd. Nederland heeft zijn doelstellingen op het gebied van duurzame energie en we hebben allemaal de ambitie om de economie te vergroenen en te versterken. Waterstof speelt daarin een rol, maar hoe?

De waterstofeconomie is niet langer een wens, maar een ontwikkeling die meer en meer gerealiseerd wordt. Alle elementen om de waterstofketen te ontwikkelen zijn technisch gereed. DNV GL en New Energy Coalition willen dat graag laten zien tijdens een Praktijkdag Waterstof. Die is woensdag 21 maart van 10.00 tot 16.00 uur in Groningen.

Wat kun je verwachten op de Praktijkdag Waterstof?

Op de agenda staat ’s morgens een mini-seminar met drie waterstofexperts. Zij vertellen over actuele ontwikkelingen, vooruitzichten en de mogelijkheden van waterstof en hoe de stappen naar de toekomst gezet kunnen worden voor industrie, mobiliteit en gebouwde omgeving.

In de middag zijn er demonstraties van:

  • Productie van waterstof uit duurzame bronnen.
  • Toepassingen van waterstof in de mobiliteit.
  • Industriële waterstoftoepassingen.
  • Huishoudelijke waterstoftoepassingen.

Hoe meld ik mij aan?

Interesse? Meld je hier aan.